Howard Court, Residents Amenity Space

Jefferson Sheard Architects have been commissioned to design and deliver the resident’s lounge and coworking space for residents of Howard Court apartment building, in High Wycombe, London.

The design brief was to provide a comfortable and relaxed environment for the residents, including flexible space for informal business meetings and management suite. The design incorporates a green living feature wall and use of natural materials to soften the indoor ambiance.

“Jefferson Sheard Architects have successfully interpreted and delivered our brief to create a flexible and engaging space to enhance the end-user experience.”

Stephanie Douglas, Associate Director (BTR), Touchstone CPS

Sector(s)

  • Housing
  • Office & Industrial Workplace

Value
Circa £500,000

Client(s)
Touchstone

Location
High Wycombe, London

Similar Projects